pojatpuolapuilla_cycleVeetikivillakärrynpyöräChristinajaMikaelCyclesininenparkour_cycleLunarenkailla_cycletytot_cyclepojat_cycleLilli
Slogan

Treninger – mosjon for barn i alle aldre

Gymi-øktene er planlagt i henhold til deltakerens utviklingsnivå og alder. Allsidige øvelser og en oppmuntrende atmosfære motiverer deltakerne og gjør at man har det gøy under øktene. I Gymi trenger du ikke å konkurrere. Det er ingen topping. Det er ment at alle kan bli med, lære på sitt eget nivå og ha det gøy med sine venner. Øktene er planlagt basert på følsomme perioder. Ved å introdusere nye ferdigheter i riktig rekkefølge, kan læring og positiv opplevelse garanteres. Her kan du hoppe, løpe, klatre, henge, kaste, sparke, slå hjul, stå på hendene, etc. Det er gøy!

Gruppestørrelsen til Gymi-passet er maksimalt 12-14 barn per leder, og gruppene er delt etter alder. Gruppen ledes alltid av en utdannet leder, som skaper et trygt rammeverk for virksomheten.

Spesielle barn er integrert i virksomheten så langt som mulig. Selv spesielle grupper kan dannes etter behov og etter ønske.

LÄS MERA OM KLASSERNA PÅ SVENSKA.

 

 
 

© Gymi 2013