kärrynpyöräLilliChristinajaMikaelCyclepojatpuolapuilla_cycletytot_cycleLunarenkailla_cyclepojat_cyclesininenparkour_cycleVeetikivilla
Slogan

Gymi Camp – Leir – Sports camp

I løpet av skolenes ferie arrangerer Gymi dagsleir i idrettens tegn for barn og ungdommer i alderen 6-13. Kortere TRENINGSLEIR eller workshopper ordnas i første hånd for ungdommer i alderen 12−16. Leiren passer for alle, uavhengig av hvilket nivå man befinner seg på. Programmet utformes for hver og en slik at det passer alla leirdeltakere.

Leiren holdes i Gymis lokaler med mulighet til variert og morsom trening. Et inspirerende miljø gir næring til fantasien både når du trener og leker.

Gymi Camp – leir – dagsleir – gymleir – parkourleir – Gymi warrior leir – sirkusleir …

Gymi Camp dagsleiren omfatter ledede programmer hver dag ca kl. 9−15. Man kan også komma till Gymi allerede 8.30 og være til kl. 16.00. Gymis leir er derfor til og med trygg virksomhet på dagtid for barn til arbeidende foreldre.

I Gymis leir er gruppene små og aktivitetene morsomme og kule. Leirene har maksimalt 18 barn per to lærere til stede. I Gymis leir gjør vi annet enn bare leir – barna lærer også nye ting i et trygt miljø. Det trygge miljøet er opprettet av Gymis voksenutdannede instruktører, som overvåker barna gjennom leirdagen.

Leirprogrammet inkluderer kunstnerisk gymnastikk, parkour, Gymi Warrior kurs, skole i volter, stå på hender og løping, yoga, akrobatikk og sirkus, samt avslapningsøvelser. I tillegg flytter vi ut når været tillater det. Programmet kan, om ønsket, inkludere parkspill, aking, sparkesykkel, slackline triks, urbane krigs spill og ulike favorittspill. Hver dag inkluderer frilek med nye lekekamerater, samt ledede aktiviteter og hvileperioder. Å bygge hytter på Gymi er en favoritt blant våre små campere!

Avhengig av uken og barnets ønsker inkluderer leiruken også blant annet. Camp OL. På leirene har du også kunnet se de ivrige Gymi-disco danserne og Gymi-filmarbeidere. Fantasien har ingen grenser når vi trener og tilbringer tid med hverandre.

Vi tar med egen lunsj og snacks til leirdagen. Alle har lov til å ta med seg egen matkasse med favorittmat, slik at alle får nok energi under leirdagen. På Gymi er det kjøleskap og mikrobølgeovn for de som deltar i leirene. Du kan også bestille mat på Gymi. Vi slapper av fra dagens aktiviteter med en felles lunsjpause som også er et hyggelig øyeblikk for å sosialisere.

Gymi Camps mosjonsleir trener vi på å stupe kråke, står på hendene, slår volter, konsentrerer seg om yoga-bevegelser, jonglerer, par og luftakrobatikk, løpe på veggen, trapezøvelser, slå hjul, monkey-hopp … – det er triks, gymnastikk, parkour og akrobatikk på alles nivå. Ingen forkunnskap er nødvendig

De ulike treningsøktene i leiren utvikler utholdenhet, kroppskontroll og mobilitet. Øvelsene på banen utvikler hovedsakelig balansen og koordineringsevnen. Du trenger ikke å vite noen triks når du kommer til leiren, men det er utfordringer som passer til alles nivå. Å trene sine ferdigheter synes alle er morsomt, og det er alltid noe gøy å gjøre. I tillegg til det på Gymi lærer du nye motoriske ferdigheter, vi investerer i å skape et fellesskap og utvikle sosiale ferdigheter – så vi liker også å leke!

I løpet av leiruken lærer vi å slappe av og ta vare på kroppen med nydelige form roller-ruller, og vi utfører gjenopprettingsballmassasje på hverandre. Den daglige avslappingstiden er en av barnas absolutte favoritter.

På den sportslige leiren er det bra å ha på vanlige treningsklær og være barfot innendørs. For trening utendørs eller innendørs, skal man alltid bruke forskjellige trenings klær.

Camp-programmet har:

  • Parkour og freerunning
  • Gymnastikk
  • Akrobatikk
  • Sirkus
  • Yoga
  • Street workout
  • Gymi warrior trening

 

Gymi Workshops: håndstående, street workout, gymnastikk

Gymi Workshops arrangeres i løpet av terminene for barn, ungdommer og til og med voksne. Det finnes for eksempel håndståendeskole, saltoskole og street workout kurs.

 

Narinkkatori

 

© Gymi 2013